Sabine Wols

  • HR Medewerker
  • 29 februari 2024

Sabine Wols is trots op de groei van Beekenkamp en dat ze daar onderdeel van mag zijn!

Sabine Wols, onze gewaardeerde HR-medewerker, viert een indrukwekkende mijlpaal van 12,5 jaar bij Beekenkamp. Haar reis begon als een HR-medewerker en dat heeft haar nooit verveeld. Waarom? Omdat ze het geweldig vindt om betrokken te zijn bij alle ondersteunende werkzaamheden op de afdeling.

Sabine is 12,5 jaar geleden begonnen in haar huidige functie en dit doet ze op de dag van vandaag nog steeds! Je komt niet vaak iemand tegen die met veel enthousiasme en toewijding nog precies dezelfde functie doet als jaren geleden. Sabine heeft een horeca-opleiding gevolgd waarmee ze in het Kurhaus is begonnen. Daar heeft ze kennis opgedaan met HR werkzaamheden waarbij ze in plaats van contact met gasten juist contact had met werknemers. Dichter bij huis ontdekte ze Beekenkamp, waar de diversiteit van mensen en de familie sfeer haar met open armen hebben ontvangen.

Waardering

Wat maakt Beekenkamp zo speciaal voor Sabine? “Het is niet alleen de groei van het bedrijf, maar ook de warme en gezellige sfeer die er heerst. In een tijd waarin bedrijven groeien, blijft Beekenkamp vasthouden aan het gevoel van een familiebedrijf. Je bent hier geen nummer, maar een gewaardeerde collega”, vertelt Sabine vol enthousiasme.

Als ondersteuner binnen het HR-team voert Sabine veel verschillende taken uit. Van het verwerken van beoordelingsgesprekken en salarisstappen tot het beheren van de administratie in het HR-systeem en het verwerken van cao-verhogingen. Sabine doet het allemaal met een glimlach. Naast haar dagelijkse taken regelen ze met het team ook jubileumvieringen, uit dienst borrels en geschenken voor collega’s met Kerst en Pasen.

Wat Sabine het meest aanspreekt? Veranderingen zien slagen. Of het nu gaat om verlofaanvragen, salarisaanpassingen of vragen over verlofregelingen, Sabine houdt van het oplossen van uitdagingen en het faciliteren van positieve veranderingen.

Ontwikkelingen

Binnen het hart van Beekenkamp wordt Sabine ondersteund door een toegewijd HR-team. Toen Sabine 12,5 jaar geleden in dienst kwam was het bedrijf en team een stuk kleiner. Op dit moment bestaat het team uit 2 ondersteuners, 3 adviseurs, een HR-systeemexpert en sinds kort een HR-manager. Met deze uitbreiding is het team klaar voor de toekomst. De groeiende arbeidsmarkt vraagt om een groeiende en goed geleide HR-afdeling en dat is op het moment bij Beekenkamp zeker het geval.

Als Sabine een dag zou mogen ruilen met een collega, zou ze kiezen voor een onderzoeksfunctie in het Research and Development Center. “Het lijkt mij super intrigerend om een dag als belangrijke schakel in het onderzoeksteam door te brengen waar je je waant in 1 van de meest innovatieve omgevingen van het bedrijf”, vertelt Sabine glimlachend.

Teambuilding

Ter afsluiting vroegen we Sabine naar haar favoriete uitjes met de Personeelsvereniging, en haar ogen lichten op bij de herinnering aan het suppen en koken. Het bewijst maar weer dat naast het serieuze werk, plezier en teambuilding ook hoog in het vaandel staan bij Beekenkamp. Sabine begrijpt dit maar al te goed en kijkt alweer uit naar het volgende uitje!

Deel op Social Media

Deel uitmaken van de Beekenkamp familie?

Deel uitmaken van de Beekenkamp familie?