Naomi Breedveld-Rosman

  • Medewerker Secretariaat
  • 6 juli 2022

Naomi Breedveld-Rosman is in oktober 2022 een jaar werkzaam als medewerker secretariaat bij Deliflor Chrysanten.

“Ik weet ’s ochtends niet hoe mijn dag eruit gaat zien en juist dat maakt mijn werk zo leuk.”

Als medewerker van het secretariaat ben je het visitekaartje van het bedrijf, het eerste contact dat klanten, persoonlijk, telefonisch of per mail hebben. Door de dagelijkse werkzaamheden van het regelen, organiseren en ondersteunen van de afdelingen, voelt het als een soort van verlengstuk van het bedrijf. Het contact met de collega’s in binnen- en buitenland, van zowel Beekenkamp als Deliflor, zorgt voor de nodige afwisseling op een dag, je weet nooit hoe de dag eruit gaat zien. Samen met haar 3 collega’s vormt Naomi een hecht team waarbinnen ieder haar eigen taken en verantwoordelijkheden heeft.

Een centrale functie die zij zich eigen heeft gemaakt door het afgelopen jaar mee te lopen en een kijkje te nemen op de diverse afdelingen. Naomi vindt het belangrijk en interessant om te weten wat er zich afspeelt binnen Deliflor, aangemoedigd door haar leidinggevende heeft zij een kijkje kunnen nemen in de wereld van chrysanten. Wat gebeurt er bijvoorbeeld nadat zij de orders van die dag heeft verwerkt in het systeem. Voor haar een druk op de knop is voor een collega op een andere plek in het bedrijf misschien wel een halve dag werk. Hoe gaat het bedrijfsproces verder, dat wilde zij graag weten.

De kas was haar niet geheel vreemd al vanaf haar 13e is zij werkzaam in het Westland. Na een uitstap naar de horeca miste zij de Westlandse werkcultuur en heeft zij via haar man, die werkzaam is bij Beekenkamp Ornamentals, haar weg teruggevonden.

Juist die cultuur maakt dat zij met plezier naar haar werk gaat. Als er binnen het bedrijf, door wat voor reden dan ook, ergens extra handjes nodig zijn, dan staan de collega’s klaar om elkaar te helpen. Zo gebeurt het weleens dat zij orders staat in te pakken of als een collega op vakantie is, bijspringt op een andere afdeling en de planning en stekverdeling overneemt. Het kan haar niet druk genoeg zijn, op hectische momenten weet Naomi de rust te bewaren en de handen uit de mouwen te steken.

Naomi is vooral trots om voor een innovatief bedrijf als Beekenkamp Group te werken, een bedrijf dat meegaat met de markt en met de tijd. Een mondiaal bedrijf dat door An Beekenkamp jaren geleden op de kaart is gezet, dat is bijzonder en geeft haar een trots gevoel. Een mooi familiebedrijf, dat wereldwijd opereert maar door de betrokkenheid van collega’s en directie voelt als een warm bad.

“Ik leer nog iedere week nieuwe dingen.”

Naomi Breedveld-Rosman   •   Medewerker secretariaat Deliflor

Deel op Social Media

Deel uitmaken van de Beekenkamp familie?

Deel uitmaken van de Beekenkamp familie?