Danny den Hollander

  • ICT Projectleider
  • 28 oktober 2022

Danny den Hollander is trots op de stappen die worden gemaakt bij Beekenkamp Group op het gebied van Cybersecurity.

Danny, een goedlachse collega met veel positieve energie, begint enthousiast te vertellen over zijn carrière. Hij is in 2013 tijdens zijn stage voor de Mbo-opleiding ICT Beheerder bij Beekenkamp ‘beland’. Danny volgde deze opleiding namelijk in zijn eigen tijd terwijl hij bij Defensie werkte als Sergeant Communicatie, Netwerkverbindingen en Radiotechnieken. Danny werd nieuwsgierig naar wat er zich buiten de deuren van Defensie afspeelde op het gebied van ICT. Opgegroeid in het Westland, lag zijn interesse hiervoor bij een tuinbouwbedrijf.

Kansen

Kansen voor stagiaires zijn er bij Beekenkamp volop! Danny vertelt: “Ik ben tijdens mijn stage in 2013 begonnen op de Servicedesk, de afdeling die de hele Beekenkamp Group voorziet van ondersteuning op het gebied van ICT. Het werk varieert van collega’s helpen met inloggen op hun pc tot het in stand houden van netwerken waar machines in kassen op zijn aangesloten. Super gaaf en divers! Deze baan heeft zelfs een internationaal karakter. Ik heb al meerdere bezoeken aan onze locaties in Afrika en Rousson mogen brengen om daar onderhoud aan het netwerk te verrichten of om trainingen te geven aan lokale medewerkers. Dit zijn écht unieke ervaringen! Kortom, geen baan waar je de hele dag achter je bureau doorbrengt”.

Cybersecurity

Tijdens zijn stage heeft Danny het zo naar zijn zin gehad dat hij besluit om aan het werk te gaan bij Beekenkamp Group. Naast de Servicedesk, houdt Danny zich nu ook bezig met systeembeheer: het updaten van PC’s en het inrichten van servers. Vanuit zijn werk bij Defensie heeft Danny nog een andere interesse: Cybersecurity. Een onderwerp, op moment van schrijven, belangrijker dan ooit. Danny krijgt de kans vanuit het bedrijf om een deeltijd HBO opleiding te volgen in de richting van Business ICT en Management met daarnaast nog een post HBO opleiding richting Systeem Security. Hiermee vergroot Danny zijn kennis, krijgt een budget van de directie en begint met het implementeren van dit belangrijke onderwerp in het bedrijf.

“Beekenkamp is een groot, internationaal bedrijf met waardevolle kennis welke voor hackers uit de hele wereld zeer interessant is. Je kunt het je bijna niet voorstellen welke impact het heeft als hackers de kans krijgen om deze informatie over te nemen. Daarom ben ik zo trots op het werk wat ik samen met mijn team doe! Beekenkamp Group is écht met innovatie bezig en dit kunnen zij blijven doen omdat de cybersecurity op orde is. Cybersecurity begint dankzij trainingen en kennissessies ook onder de collega’s te leven, super fijn, we doen het uiteindelijk met zijn allen”, aldus Danny.

Leiding geven

Naast zijn werk als Security Manager zorgt Danny ook voor de dagelijkse aansturing van zijn team. Het is volgens hem een mooie uitdaging om met verschillende karakters te werken en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Het geeft hem energie om zijn team te zien groeien en geeft hen hier veel ruimte en initiatief voor. Het team van ICT begint iedere dag met een dagstart waarin naast het doornemen van de planning ook ruimte is voor persoonlijke gesprekken. Een mooie mix van formeel en informeel met elkaar in gesprek gaan.

Trots

“Beekenkamp Group blijft investeren en is klaar voor de toekomst, een fijn vooruitzicht. Daarnaast staat de medewerker bij Beekenkamp Group echt centraal. Dit is terug te zien in de kansen die er zijn om jezelf te ontwikkelen. Maar ook formele zaken als pensioen en het op tijd betalen van het salaris is perfect geregeld. Ik spreek altijd over het ‘warme familiegevoel’ dat hier heerst. De lijntjes zijn kort en de directie is echt betrokken bij de werknemers. Zo heb ik de kans gekregen om mij aan te sluiten bij de vrijwillige brandweer van Maasdijk en draag ik overdag de pieper bij mij. Mocht er iets gebeuren in het dorp, kan ik meteen van dienst zijn!” sluit Danny af.

Deel op Social Media

Deel uitmaken van de Beekenkamp familie?

Deel uitmaken van de Beekenkamp familie?